خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

خیز اصلاح‌طلبان برای معرفی جهانگیری به عنوان نامزد نهایی انتخابات ۱۴۰۰

خیز اصلاح‌طلبان برای معرفی جهانگیری به عنوان نامزد نهایی انتخابات ۱۴۰۰ برخی اخبار حاکیست که با نزدیک شدن به روزهای ثبت‌نام انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم، احتمال اجماع اصلاح‌طلبان بر روی گزینه‌ی اسحاق جهانگیری قوت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 03
کد خبر: ۸۶۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر،  روز گذشته فهرست افرادی که توسط حداقل 10 عضو مجمع ملی جبهه‌ اصلاحات ایران برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری پیشنهاد شده‌اند، مشخص شد که در این میان جواد ظریف با 37 پیشنهاد، اسحاق جهانگیری با 35 پیشنهاد، مصطفی تاج زاده با 32 پیشنهاد، مسعود پزشکیان با 25 پیشنهاد و محمدرضا عارف با 21 پیشنهاد در راس قرار داشتند.

 

یکی از اسامی مطرح شده توسط اصلاح طلبان در ماه‌های گذشته سید حسن خمینی بود که بعد از دیدار با رهبر انقلاب اعلام کرد عدم کاندیداتوری او قطعی است. هرچند احمد خمینی فرزند آقای سیدحسن خمینی در گفتگویی در فضای مجازی تأکید کرده بود که پدرش هیچ اراده قطعی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 نداشته‌اند و حتی بنا بوده است که موضوع کاندیداتوری را که پیش از آن خیلی شایع شده بود تکذیب کنند.

 

محمدجواد ظریف نیز از جمله گزینه‌هایی بود که بخشی از اصلاح‌طلبان همچون حزب کارگزاران به‌دنبال وی بودند و با وجود آنکه بارها کاندیداتوری خود را تکذیب کرده بود اما بصورت بالقوه جزو گزینه‌های اصلاح‌طلبان بود؛ اما با توجه به ماجرای انتشار فایل صوتی مصاحبه وی با سعید لیلاز و حجم انتقادات به اظهارات او در این مصاحبه بخصوص ادعاهایی که در رابطه با شهید سلیمانی مطرح کرد، احتمالاً از گردونه کاندیداهای اصلی خارج شده و اصلاح‌طلبان بر روی وی سرمایه‌گذاری نخواهند کرد.

 

در میان نام‌های باقی‌مانده اسحاق جهانگیری شخصیتی است که بنظر می‌رسد در روزهای آینده اصلاح‌طلبان بر سر او به قطعیت خواهند رسید. جهانگیری که به مدت 8 سال معاون اولی دولت روحانی را برعهده داشت و در انتخابات سال 96 نیز به‌عنوان یار کمکی روحانی در مناظرات حاضر شده بود، به‌دلیل انتساب به حزب کارگزاران می‌تواند پشتیبانی حزب متبوع خود را داشته باشد.

 

محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی کارگزاران درباره اسامی 14 کاندیدای پیشنهادی گفته است که 4 نفر از این افراد (آقایان ظریف، جهانگیری، پزشکیان و نفر چهارم هم یا محسن هاشمی یا شریعتمداری ) در لیست باقی می‌مانند و بقیه خارج می شوند.

 

باتوجه به اینکه در مجمع ملی جبهه اصلاحات اسحاق جهانگیری با دو رای کمتر از ظریف در جایگاه دوم قرار داشت، مورد اجماع اصلاح‌طلبان قرار خواهد گرفت و احتمالاً با آغاز ثبت‌نام ریاست‌جمهوری شاهد ثبت‌نام وی به‌عنوان کاندیدای اصلاح طلبان خواهیم بود. خود جهانگیری هم اخیراً در کلاب‌هاوس اعلام کرد که هیچوقت نگفته است که نامزد نمی‌شود./تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار